Privacy beleid

Privacybeleid Saiko No Sushi

Als jij iets bestelt of een tafel reserveert, hebben we je gegevens nodig om ervoor zorgen dat we jouw bestelling kunnen klaarmaken. Maar we springen altijd zorgvuldig met je persoonlijke gegevens om. We dragen er zorg voor en bewaren ze veilig. Wat we met je persoonlijke gegevens doen en waarom we ze nodig hebben, vertellen we hier graag. Als je na het lezen van ons privacybeleid vragen hebt, neem dan gerust contact op met ons via de contact pagina.

Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele privacybeleid vind je op www.saikosushi.be. Wij raden je aan om dit privacybeleid regelmatig te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Je ziet hier altijd de laatste datum van wijziging.

Persoonsgegevens zijn alle gegevens die herleidbaar zijn tot jou als individu. Denk maar aan jouw naam, telefoonnummer of e-mailadres.

Van wie verwerken wij persoonsgegevens en hoe krijgen wij deze gegevens?

Wij verwerken de persoonsgegevens van iedereen die online besteld bij Saiko No Sushi.  We krijgen de gegevens rechtstreeks van jou, wanneer je onze website bezoekt, een bestelling doet en bepaalde gegevens invult of wanneer je contact zoekt met ons.

Welke gegevens verwerken wij van jou, waarvoor gebruiken wij die?

Gegevens voor het verwerken van jouw bestelling

Als jij iets bestelt, hebben we bepaalde gegevens van je nodig om jouw bestelling te kunnen klaarmaken of een tafel te reserveren en je op de hoogte te kunnen houden over je bestelling. 

Hiervoor verzamelen wij je naam, e-mailadres en je telefoonnummer.

Met wie worden jouw gegevens gedeeld?

Wanneer jij via Saiko No Sushi  een bestelling plaatst, wordt je omgeleid via foodbooking.com , en ben je onder hun privacybeleid.

Welke rechten kun jij uitoefenen met betrekking tot jouw gegevens?

Recht op informatie
Jij hebt het recht op een begrijpelijke en transparante uitleg over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten jij in dat verband kan uitoefenen. In dit privacybeleid hebben wij daarom uitgebreid uitgelegd welke gegevens wij van jou verzamelen en hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Recht op inzage
Jij hebt het recht om te allen tijde inzage van ons te vragen in de gegevens die wij over jou beschikbaar hebben. Je kunt dat aanvragen door contact op te nemen met ons. 


Recht op correctie
Jij hebt het recht om jouw persoonsgegevens te laten corrigeren als deze onjuist of verouderd zijn en/of om ze te laten aanvullen als ze onvolledig zijn. Dit kun je doen door contact op te nemen met ons.

Recht om bezwaar te maken
Jij hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw gegevens als jij het niet eens bent met de manier waarop we jouw persoonsgegevens verwerken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dat we de gegevens vergeten en blijven vergeten. 

Recht om een klacht in te dienen
Jij hebt het recht om een klacht in te dienen over de wijze waarop wij met jouw gegevens omgaan. Wanneer jij een klacht hebt, dan lossen wij dat het liefst zelf met je op. Neem daarvoor contact op met ons. Tot slot heb je het recht om je met jouw klacht te wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen?
Als je nog vragen hebt over de wijze waarop Saiko No Sushi met persoonsgegevens omgaat, neem dan gerust contact met ons op.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.